Vejledende helbredsmæssig køretest

Hvis du har behov for særlig indretning i din bil for at kunne køre sikkert og på en betryggende måde, skal du almindeligvis til en vejledende helbredsmæssig køretest.

Under den vejledende helbredsmæssige køretest vurderes det, om du kan betjene bilen forsvarligt med den særlige indretning, der er monteret til dig.

Forud for testen skal du køre med en kørelærer nogle køretimer, så du bliver fortrolig med bil og indretning. I nogle tilfælde vil din køreevne også blive vurderet her.

Hvordan kommer jeg i gang?

Først afleverer du en lægeattest fra din egen læge og et pasfoto til Borgerservice i din kommune. Når politiet har vurderet og godkendt din sag, indkaldes du automatisk pr. brev til prøven.

Til prøven skal du selv sørge for bil, der er godkendt til øvelseskørsel. Jysk Trafikskole  hjælper dig gerne med skolevogn til denne test.

Når den vejledende helbredsmæssige køretest er godkendt, kan undervisningsforløbet starte.

Jeg har allerede kørekort

Hvis du allerede har kørekort og skal have særlig indretning i din bil og dermed påtegninger i dit kørekort, hjælper vi dig med at stille køretøj med den særlige indretning til rådighed.

Hvis du bliver indkaldt til en vejledende helbredsmæssig køretest af andre grunde, eksempelvis fordi du skal til kontrollerende køreprøve hos politiet, er vi også behjælpelige.

Vores dækningsområde er Nord og Midtjylland.

For priser  og aftaler skal du kontakte Claus Beck  på tlf 30204410 - 96732111

  • Jysk Trafikskole 
  • Lollandsgade 14
  • 9000 Aalborg
  • Mobil. 20 93 93 05
  • køreuddannelse Bil - Trailer- Generhverv - Førstehjælpskurser