Pakkepriser - Invalidebil

Undervisningen tilrettelægges indivuelt til den ekenlte elev og prisen er derfor afhængig af hvor teori afholdes og i hvilken by kørsel og bane skal foretages.

Ring gerne til Tommy på 30204410 og hør nærmere

Teori Fuldt teorikursus  -
Manøvrebane 4 lektioner af 45 min.
Kørelektioner 15 lektioner af 45 min.
Mørkelektion 1 lektion af 45 min.
Køreteknisk kursus 4 lektioner af 45 min.
Vognleje Prøve 1 Inklusiv
Prøvegebyr Momsfrit kr. 580,-

 

 Der gælder særlige priser og forhold på handicapundervisning ring derfor og forespørg.

Køreskolen tilbyder køretimer i specialindrettede skolevogne til handicappede, som ikke umiddelbart kan køre en standard bil.

Vi har  flere biler en Fiat Ducato indrettet til køretolsbruger med lift, drejesæde, håndbetjening, ratknop med fjernbetjening,  venstre speeder  m.m,  Vi har også en lille handy Fiat 500 med automatgear.

Skolevognen har stort set alt udstyr, som kan blive godkendt hos Politiet,  skulle der være andre behov kan bilerne ombygges til den enkelte elev. Ring evt og hør nærmere på tlf 20939305.  Køreskolen tilbyder handicappede og andre der har behov for specialindretning i bil, der skal til en vejledende helbredsmæssig køretest hos Politiet, køretimer i en individuelt indrettet skolevogn for at få rutine i at betjene den, inden testen aflægges. Køreskolen tager ikke stilling til indretning af bil. Her henvises til Politiet, som måler kræfter og evt. reaktionstider samt finder frem til den nødvendige specialindretning.

De, som har kørekort i forvejen, vil efter den vejledende helbredsmæssige køretest få fornyet deres kørekort med en påtegning om, hvordan bilen skal være udstyret.

De køreskoleelever, der ikke har haft kørekort før, kan efter den vejledende helbredsmæsssige køretest begynde køreundervisning og gå op til køreprøve som alle andre.
Jysk Trafikskole har Teorilokaler Aalborg C  vi kører som udgangspunkt i området fra Skagen til Århus. Normalt skal eleven møde på en af Køreskolens  adresser, men i særlige tilfælde kan køreundervisning foregå, hvor eleven bor, mod betaling af den nødvendige transporttid.

Vi afprøver også kørefærdigheder efter sygdom og hjerneskader inden evt køretest. Man kan også frit bestille en eller flere rutinekørelektioner efter f.eks sygdom/alder, Ring evt til Allan på 42457020 og hør nærmere.

Vi udfører bilafprøvning i samarbejde eleven, Kommunens sagsbehandler og professionel bilopbygger i forbindelse med ansøgning om invalidebil.

Køreskolen tilbyder teoriundervisning i Aalborg C. Teoriundervisningen foregår i små hold, med god tid til dialog med den enkelte elev. Alternativt  foregår teoriundervisningen hos kørelæreren lokalt hvor eleven bor.

Bemærk: pakken deles i 3 rater fordelt over kørekortforløbet med hver 1/3
- ved køreprøve skal evt ekstra timer være betalt til kørelærer

Ekstra

Teori kr. 350,- af 45 min.
Kørelektion kr. 600,- af 45 min.
Vognleje kr. 900,- -
Prøvegebyr kr. 580,- / kr. 870,- -

Transporttillæg

kr. 400,- pr 45 min.
  • Jysk Trafikskole 
  • Lollandsgade 14
  • 9000 Aalborg
  • Mobil. 20 93 93 05
  • køreuddannelse Bil - Trailer- Generhverv - Førstehjælpskurser