Køreskole tilbyder praktiske og teoretiske undervisningsforløb, som er skræddersyede til handicappede. Vores køretimer foregår i specialindrett skolevog med kørelærere, der har flere års erfaring inden for området.

Hvis du ikke har haft kørekort før, kan du efter en vejledende helbredsmæssig køretest påbegynde køreundervisningen og senere gå op til en helt normal køreprøve. Hvis du allerede har kørekort, som skal fornys, kan det også ske efter en vejledende helbredsmæssig køretest, hvor vi stiller bil til rådighed.

Vi samarbejder med lokale køreskoler i hele nord og midtjylland 

Køreskolen har teorilokaler  i Aalborg. Normalt skal du som elev møde på  vores adresse, men i særlige tilfælde kan køreundervisning også foregå, hvor du bor.

Vi tager ikke stilling til indretningen af din bil. I stedet henvises til specialister som f.eks. Langhøj Autoindretning, som er specialister i at måle kræfter og reaktionstider samt finde den mest hensigtsmæssige indretning.

Skolevogn til vejledende helbredsmæssig køretest

Hvis du har behov for særlig indretning i din bil for at kunne køre sikkert og på en betryggende måde, skal du under normale omstændigheder til en vejledende helbredsmæssig køretest, inden køreundervisning kan påbegyndes.

Under den vejledende helbredsmæssige køretest vurderes det, om du kan betjene bilen forsvarligt med den særlige indretning, der er monteret til dig.

Forud for testen er det muligt at få nogle køretimer, så du bliver fortrolig med bil og indretning. Hvis der skal tages særlig stilling til selve indretningen, henvises til Langhøj Autoindretning, der har den nødvendige ekspertise.

Hvordan kommer jeg i gang?

Først afleverer du en lægeattest fra din egen læge og et pasfoto til Borgerservice i din kommune. Når politiet har vurderet og godkendt din sag, indkaldes du automatisk pr. brev til køretesten.

Til testen skal du selv sørge for bil, der er godkendt til øvelseskørsel. Køreskolen hjælper dig gerne med skolevogn til denne test.

Når den vejledende helbredsmæssige køretest er godkendt, kan undervisningsforløbet starte.

Jeg har allerede kørekort

Hvis du allerede har kørekort og skal have særlig indretning i din bil og dermed påtegninger i dit kørekort, hjælper vi dig med at stille skolevogn med den særlige indretning til rådighed.

Hvis du bliver indkaldt til en vejledende helbredsmæssig køretest af andre grunde, eksempelvis fordi du skal til kontrollerende køreprøve hos politiet, er vi også behjælpelige

Du kan også tage B/E kørekort i denne handicapskolevogn hvis du er handippet. Ring på 20939305 og hør nærmere.

 

Teori kr. 350,- pr. 45 min.

Kørelektion kr. 600,- pr. 45 min.

Vognleje til ny køreprøve kr. 1000,-

Prøvegebyr kr. 600,-/890,-

Transportkørs  500,- pr. tim

 

  • Jysk Trafikskole 
  • Lollandsgade 14
  • 9000 Aalborg
  • Mobil. 20 93 93 05
  • køreuddannelse Bil - Trailer- Generhverv - Førstehjælpskurser