Elev evalueringer

 
Hej Claus. Jeg er ikke helt sikker på hvilken mail jeg skulle sende det til, men nu får du den her.
 
"Jeg har været utrolig glad for at tage kørekort hos Claus/Jysk Trafikskole, og er faktisk en smule trist over at det hele er overstået. Både teori og kørsel, har været rigtig hyggeligt, både med de humoristiske undervisere, rare kørelærere og de resterende elever på holdet. Efter at have fået mit kørekort, kan jeg nu varmt anbefale Jysk Trafikskole. De tager åbent imod nye elever, og man mærker hurtigt den varme humor så snart man træder ind ad døren - hvilket har været med til at gøre de mange timers teori og kørsel lidt lettere at komme igennem. Teoriprøveevalueringer, fri benyttelse af computerne i Fællesrummet og nogle gode undervisere, har i den grad været med til, at jeg er kommet ganske smertefrit igennem forløbet. Jeg har umiddelbart ikke noget negativt, at sætte en finger på - jeg har faktisk været fuldt ud tilfreds..."
 
- Sarah
 
Hej.
Jeg vil gerne sige en stor tak for de to gode og lærerige dage, vi havde hos dig. Der var en dejlig positiv ånd og en god forståelse for vores målgruppe af elever. Børnene har også været meget glade for det. Tak for diplomerne og tilmed den overkommelige betaling. Det gav os en mulighed for at gennemføre noget, der var lige ved at gå i vasken.
De bedste hilsener til jer alle
Lisbeth Henriksen
Frejlev Skole
 
Hej
Vil bare gerne lige sige tak for et godt forløb. Lige fra teoritimer til køretimer, fungerer det hele perfekt. Jeg har ikke noget kritik, bare en masse positiv feedback. Teoritimerne fungerer godt, og bliver formuleret på en let og forståelig måde, og så gør timerne ligeledes bedre, at der er humor med ind i mellem. De evaluerende prøver man kan gå til hver mandag og onsdag, er meget positivt. Det er en nem måde at blive bedre til teorien, ved at tage dem som teoriprøver, og derefter er der en lærer til at forklare hvorfor svarene er således. Der er styr på køretimerne, det er fint med sms når man skal aftale tider, og så kan man nemt komme i kontakt med sin kørelærer. Alt i alt er der ikke noget at klage over, jeg er i hvert fald fuldt tilfreds med forløbet, og vil anbefale det til andre.
mvh Rasmus Eiersted

Hej Claus!

Synes forløbet har været meget tilfredstillende, alt lige fra teori til kørsel. Det er hyggelige og velhodte teorilokaler og undervisningen foløber godt med plads til humor ind i mellem. Kørelektionerne kan planlægges med stor fleksibilitet, hvilket er til stor fordel for os elever. Selve undervisningen ude i trafikken forløber også godt og man bliver bedømt realistisk, både med hensyn til generelle kørsel og med hensyn til nødvendige ekstralektioner. Man kan også mærke at der er engagement i hver enkelt elevs forløb. Også en fantastisk god mulighed at kunne gå til evaluerende prøver hos jer som oven i købet er gratis. Man er ikke i tvivl om at i tænker mere på at eleverne skal have et godt forløb hos jer, frem for egen fortjeneste. Alt i alt har det været en god oplevelse og jeg er fuldt ud tilfreds. Vil uden tvivl anbefale jer til andre. Held og lykke frem over og tak for alt!

Venlig hilsen

Kristian Appel

 

Hej Claus og Niels.
 
1000 tak for en rigtig god oplevelse! Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos jer. Der har været styr på processen hele vejen igennem - lige fra første kontakt til den sidste dag!!
 
For det første bliver man mødt med en helt enorm professionel tilgang til teorien, kørslen, undervisningen, materialerne, omgivelserne, motorcyklerne og papirgangen – alt har bare været i orden! For det andet er alt det tilsat en enorm mængde humor, afslappethed og tillid, hvilket til sammen udgør noget nær de perfekte rammer for tilegnelsen af de færdigheder, der skal til for at bestå og få sit kort. Sidst men ikke mindst har det også været afgørende med den høje grad af fleksibilitet, som hele køreskolen udviser – det er en LETTELSE at vide, at der bliver gjort ALT for, at man får sit kort, hvad enten det er nu, om et par måneder eller næste år!
 
Det har været det hele værd at tage turen fra Sæby/Frederikshavn til Aalborg for at tage kørekort hos og sammen med jer! Jeg vil til enhver tid komme tilbage OG anbefale jer til alle, jeg kender.
 
I ønskes begge alt det bedste fremover!
 
Tonsvis af hindbærsnittehilsner
Taija Vangsø
 
PS. I skal fortsætte med jeres sms-system, www.skolevogn.dk og elevdata’en og fleksibiliteten! Skal jeg nævne en ting som kritik, må det være den laaaaaaaaaaange vej til Viborg – det ville være ekstra chokolade med chokoladekrymmel på banankagen, hvis der kunne findes en bane tættere på!

 

Hej Claus og Niels.

Hermed en evaluering af kørekort forløbet til motorcykel.
 
Teori:
Teori foregår i en behagelig og frisk omgangstone som bare er herlig.
Gennemgangen har været rigtig omhyggelig og det er en rigtig god ide med de evaluerende prøver son Niels holder mandag og torsdag.
Synes det er fint at der kommer eksempler på ting som I har set eller hørt foregå i virkeligheden.
 
Køreteknik i Viborg.
Virkelig fine forhold i Viborg og nogle rigtig behagelige og kompetente lærer.
 
Køretimer:
Fungerer rigtig fint, synes det er fint med 3 elever hver gang, da man også lærer af andres fejl
Havde René en enkelt gang og kun rosende ord om ham.
Også kun rosende ord om Claus, der er virkelig styr på tingene og kan godt lide at en skovl kaldes for en skovl.
 
Jeres system med SMS om hvornår der er prøver m.m. fungerer bare perfekt, dette er en rigtig god service.
 
Også rosende ord om Niels, man møder sjældent en så rar og behagelig mand, og der var bare styr på alle papirerne.
 
Så alt i alt kun rosende ord herfra.
 
Kunne dog godt have tænkt mig at forløbet var kortet ned, da det strækker sig over lang tid. Ved godt I ikke selv er herre over booking af tider og så kom sommerferien, men hvis det var muligt på nogen måde at skære ned på tiden ville dette være en forbedring.
 
Med venlig hilsen
Thomas Nielsen

Christoffer

Hey mit navn er Christoffer og jeg har tager kørekort til bil og motorcykel ved claus. Jeg har være meget, meget glad for at tage mine køre kort ved Claus. Jeg bestod både bil og motorcykel første gang. Grunden til at jeg har haft det så godt under mit køreforløb, tror jeg er fordi at de virkelige levet op til hvad de siger. Der tænker jeg både på fleksible kørelærer hvilket abselut passer, kørelærerne vil strække sig rigtig meget for eleverne. Jeg har også været meget godt til pas i teori timerne, fordi vi havde mange sjove kommentare og sjov humor, på sammen tid med at det var, meget seriøst angående det man skal lære. Teori timer har det med at være kedelige, men når man har et godt sammenhold og en kørelærer, som går op i at man skal lære noget, så kunne det ikke passe bedre. Jeg er meget glad for at jeg har taget kørekortet ved claus, også fordi at kørelærerne tager sig tid til at lære eleverne at kende, man føler sig virkeligt velkommen lige så snart man træder ind af døren. Jeg kan kun anbefale andre hvilket jeg også gør, til at tage kørekort ved claus køreskole, gør i det så tror jeg virkeligt ikk på at i kan komme i ret bedre hænder. 
 
Mvh
Christoffer Guldstrand Kjeldsen

Charlotte

Kære Allan, Erik, Claus og Niels

Som lovet sender jeg hermed min evaluering af køre- og teoriundervisning hos Jysk Trafikskole. Jeg har kun positivt at sige om Jysk Trafikskole. Som en lidt ældre pige, havde jeg aldrig troet, at jeg skulle tage kørekort, men det er jeg glad for i dag, at jeg har gjort. Jeg skulle have gjort det for mange år siden J Teoriundervisning Var spændende, og det var en god måde at undervise på, først teori og så ud at se det i praksis. Kravlegården Var en rigtig god oplevelse, selvom jeg var lidt bange for at komme ud at sidde alene i bilen første gang.

Da vi så havde haft pause, var jeg den første der sad i bilen, og var klar igen. Køreteknisk anlæg Var også en stor oplevelse, og rigtig sjovt, selvom turen derned og hjem var lang. Vi fik da også prøvet vores evner af, da der både var lastbiler, og busser dernede samtidigt. Køretimer Jeg har som ældre pige haft en del flere køretimer, men det gav pote til sidst. Så Allan, en stor tak til dig, for din ”tålmodighed” og ”skæld ud”,J det hjalp. Erik du kørte med mig 1 time inden køreprøven, som gik godt, og hvor var jeg glad for at se dig bagefter.

En særlig tak til Claus, for den hjælp, jeg har fået, i forbindelse med køb af vores egen bil hos en forhandler. Det er en god viden du har, og som vi kunne bruge til noget. Jeg havde lidt problemer med at komme til teori, p.g.a sygdom i familien, men Claus fandt en løsning, og det var dejligt. Evaluerende prøver Er en god ting, for man får sat mange ting på plads, og får styr på sine fejl.
Jeg har været nede hos jer, til mange prøver, og det har været lærerigt. Så jeg har været meget tilfreds som elev hos jer, og kan varmt anbefale Jysk trafikskole.

M.v.h Charlotte Bestod køreprøve d. 25.10.2006

Anonym

Førstehåndindtryk:
Førstehåndsindtrykket ved både alle kørelærerne og køreskolen som helhed var rigtigt positivt. Det var med stor tilfredshed og ro i sindet af gå i gang v/Claus Beck. Varme og rosende ord til dem alle.
Det der var det største point i bogen fra min side var det dejlige og hyggelige sociale aspekt. Alle kommer hinanden ved og man føler ofte fristet til lige at møde om nogle minutter mere så man kan nå en kop kaffe sammen med kørelærerne lige såvel som med de andre elever.

Turen i ”kravlegården”.
Her er det ikke usandsynligt på nogen måde at folk kan være nervøse, specielt for dem der overhovedet ikke har haft den mindste form for erfaring med at køre bil. Her udviste kørelærerne den største ro og var utroligt sympatiske. Absolut en god oplevelse på alle mulige måder.
Turen på køreteknisk anlæg:
En rigtig morsom dag syntes jeg. Ikke nok med man får et lille smil på læben af de venlige folk på Viborg Køreteknisk Anlæg, men der er dælme forplejning også dernede. Stor success.
Oplevelsen her var naturligvis god. Man får et virkelig godt indtryk af hvor stor forskel der er på bilens reaktionsmønster når den befinder sig på tørt og vådt underlag… men alt i alt var det nu en god rutsjetur når man spandt lidt rundt.

Teorilektioner:
Her er noget af det bedste nok meget afslappede undervisnings facon det bedste. I hvert fald for undertegnede. Der blev plads til et par sjove anekdoter og bemærkninger som var god til at løsne op for folk. Utrættelige kørelærer hvor man aldrig var bange for at spørge en gang for meget frem for en gang for lidt.
Det ubegrænsede antal evaluerende teoriprøver er en fantastisk god forberedelses metode hvor man næsten lærer lige så meget ved at komme til som selve lektionerne.

Kørelektioner:
Kun positive ting at sige herom. Man lærer jo selvfølgelig sin pågældende kørelærer at kende på et næsten personligt plan så selve lektionerne var (udover at være lærerige naturligvis) altid hyggelige.
Feedback på kørslen blev leveret på en god og konstruktiv facon og der kan ikke klages over noget.

Med Venlig Hilsen, xxxxx xxxxx
Bestod køreprøve pr. 5. Juli, 2004.

Erik

Her er som lovet en evaluering af min køre- og teoriundervisning hos Jysk Trafikskole, med henblik på at få kategori B-kørekort.
Som studerende var det særligt vigtigt for mig at finde en køreskole, hvor kørekortet kunne erhverves til en god pris, og derfor faldt valget på Jysk Trafikskole. Det var den bedste pris jeg kunne finde i Aalborg, og det er desuden ekstra positivt, at der ikke kom ekstraregninger, skjulte gebyrer eller lignende oven i prisen.

Det har været rart med den store gennemskuelighed med hensyn til priserne, da området godt kan være en jungle for udenforstående.
Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos Jysk Trafikskole. Selvom de forskellige undervisere til tider brugte grov humor i undervisningen, var jeg aldrig i tvivl om, at de udførte deres job meget professionelt, og jeg har igennem hele forløbet følt mig i gode hænder. Især var det positivt, at der både i teoriundervisning samt til køretimer blev lagt meget vægt på, at vi elever skal køre samvittighedsfuldt, hensynsfuldt og sikkert, også efter vi har bestået køreprøven.

Det er desuden en stor fordel, at man som elev har mulighed for at komme til gratis ”test-teoriprøver” på skolen; det har været en vigtig faktor at få afprøvet sin viden på en masse forskellige teoriprøver, med følgende gennemgang og mulighed for at stille spørgsmål.

Alt i alt er jeg altså meget tilfreds med forløbet, og jeg endte da også med at bestå teoriprøven uden fejl, samt bestå køreprøven første gang.

Med venlig hilsen
Erik

John Nymann

Kørekørt til MC+ sidevogn
 
Jeg er blevet anbefalet at tage kørekort til MC hos Jysk Trafikskole, af en kammerat. Allerede den første aften fik jeg et godt indtryk. Der er en god atmosfære, god undervisning og kørelærerne er altid venlig og smilende.  Jeg er ordblind men det var ingen hindring for at tage kørekort hos Jysk Trafikskole. Der er altid tid til at svarer på spørgsmål, også selvom der er pause. En af de ting der hjalp mig meget var at I tilbyder at eleverne kan få en dvd med hjem, ligesom I også tilbyder at man kan få en cd med hjem, så jeg kunne sidde stille og roligt ved sin egen computer. Det er også computere i lokalerne, man kan benytte i åbningstiden. Selve køretimerne er lærerige og jeg fik mulighed for at prøve relevante ting. Dette gælder også på køretekniskanlæg. Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Jysk Trafikskole, dette kan kun blive en god oplevelse.
 
Venlig Hilsen
John Nymann

  • Jysk Trafikskole 
  • Lollandsgade 14
  • 9000 Aalborg
  • Mobil. 20 93 93 05
  • køreuddannelse Bil - Trailer- Generhverv - Førstehjælpskurser